Bio

Egy formabontó kreatív csapat, akik minden pop klasszikusból a legjobbat hozzák ki. Zenei tabuk nélkül alakítják át a rádióban megszeretett legnépszerűbb dalokat és az utóbbi két évben saját zenei arculatukat is megmutatták önálló szerzeményeikben. Mindezt különleges kompakt felállásban: ének, gitár, basszusgitár és ütőhangszerek. A zenekar hét éve töretlenül és változatlan formában működik. Ez alatt az idő alatt számos helyen tapsolta már vissza őket a közönség ezzel is bizonyítva, hogy az élő zenének minden színpadon van létjogosultsága: Győrben a Táncfesztiválon, a Balatonfüredi Borheteken, a Szegedi Borfesztiválon, Kiskunhalason a Holdruta Fesztiválon, Százhalombattán a Jazz Teraszon vagy a Fővárosban a Belvárosi Fesztiválon.

A Jazzy Rádió kiemelt rotációban játssza Lady Gaga coverjüket a Pokerface-t, amelynek sok fellépést köszönhet a zenekar, mert a rádión keresztül sok rádióhallgatóból vált Why Not rajongó. Mindezek mellett nem egyszer játszott a zenekar külföldön, többek közt a Gronau Jazz Fesztiválon.

Rendszeresen fellépnek Budapest felejthetetlen helyein: Budapest Jazz Club, Jazzy Pub, Old Mans vagy nyaranta Fellini Római Bisztróban. Exkluzív helyszínek kedvelt zenekara, mint a Várkert Bazár, Szépművészeti Múzeum, Larus Étterem és Rendezvényközpont vagy az Ária Boutique Hotel Skybarja.

A Why Not eltökélt célja, hogy egy kellemes helyen a zenére éhes közönség feltőltődve indulon haza, hogy egy rendezvényről ne fásultan, hanem mosolyogva térjen nyugovóra a vendég, hogy a rádiót hallgatva meglepetten kiálltson fel valaki, hát ezt nem is gondoltam, hogy így is lehet, MIÉRT NE?

Why Not © 2017